Over ons

P-development. Uw keuze voor vastgoedontwikkeling

Geen kopzorgen, pure professionaliteit. Daar staan wij voor. Meer weten over ons? lees dan hieronder verder!

Visie

Naast klanttevredenheid, goede communicatie en betrouwbare service verwachten klanten in de toekomst nog meer ervaringen. Door onszelf voortdurend te evalueren, blijven we  unieke waarde zoeken in persoonlijke communicatie en persoonlijke service. We blijven onze bestaande diensten uitbreiden om beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring en alle veranderingen die we in het bedrijf hebben gezien, blijven we met veel passie innoveren. Zo onderscheiden en overbruggen we de kloof tussen bestaande bedrijven en veranderende klantbehoeften.

Missie

In de huidige markt zien we dat de eisen van de klant steeds complexer worden. Door toenemende regelgeving, bedrijven en wensen zijn de gevolgen niet meer te overzien. Door onze persoonlijke benadering en deskundige, onafhankelijke en preventieve werkwijze bieden wij onze opdrachtgevers betrouwbaar en helder advies. We bieden een breed scala aan diensten en we kunnen een geïntegreerd plan ontwikkelen dat we de klant volledig kunnen ontzorgen. Gebruiksgemak staat bij ons voorop, zodat we net iets meer kunnen doen voor onze klanten. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de klant behalen we het beste resultaat.

Kernwaarden

We streven naar openheid en toegankelijkheid. Om onze klanten een duidelijk beeld te geven van onze organisatie, hebben we vier kernwaarden ontwikkeld. Dit zijn de beloften die we doen en die we tot het uiterste nakomen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid, ervaring en onafhankelijkheid.

Wat wij doen

Onze 4 kernwaarden

01.

Betrouwbaar

Vertrouwen is misschien wel het belangrijkste bezit in onze branche. Daarom nemen we betrouwbaarheid zo serieus. Betrouwbaarheid komt tot uiting in onze laagdrempelige manier van werken en in het consequent uitvoeren van contracten.

02.

Toewijding

Wij zijn toegewijd en de klant staat voorop. Veruit de belangrijkste aspecten zijn de meningen, wensen en verwachtingen van klanten. Onze toewijding aan ons is duidelijk in korte communicatie en we zijn altijd beschikbaar om te praten of te luisteren.

03.

Expertise

Onze organisatie heeft professionals en competente mensen in dienst. Onze medewerkers werken met passie, zijn deskundig en  op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en zijn aangesloten bij diverse vastgoedverenigingen.

04.

Onafhankelijkheid

Als gerenommeerd bedrijf zijn we hooggekwalificeerd en betrouwbaar. Door als onderdeel van een beursvennootschap in te schrijven op een aantal kwaliteitsregisters, bieden we onze klanten zekerheid en onafhankelijkheid.

Wil jij een project met ons starten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met alles omtrent het ontwikkelen van vastgoed. Benieuwd naar een samenwerking met P-development? Klik dan op de knop hiernaast!